RATKAISUJA KORONA AJAN LOUNASMYYNTIIN.

Lounasmyynti korona säädöksien aikana vaatii uusia keinoja onnistuakseen tuloksellisesti. Smartmenun lounaspaketti tarjoaa monia työkaluja lounasmyynnin lisäämiseksi ja tehostamiseksi.

Lounasmyynnin lisääminen vaatii asiakkaiden houkuttelua. Ottamalla palvelumme käyttöön, saatte lisää lounasasiakkaita, sillä ravintolanne näkyy www.lounaspaikka.fi -portaalissamme, joka on Suomen suurin lounasportaali. Asiakkaat voivat myös tilata sieltä lounaita, joko noudettavaksi tai kuljetettavaksi. Ja tottakai, maksu onnistuu sähköisillä lounaseduilla kätevästi, ilman että tarvitsee käydä kassan kautta, ilman välitysmaksuja!

Buffet lounaan myynti korona aikana on vaikeaa. Smartmenulla se onnistuu pöytiin tarjoiluna tai noutoina tiskiltä. Asiakas istuu pöytään tai tilaa jo matkalla lounaan ravintolanne valikoimasta. Jos teillä on nouto tiskiltä, asiakas saa viestin, kun annos on noudettavissa. Jos taas tuotte pöytään, asiakas merkitsee tilaukseen pöytänumeron, te annostelette ja viette pöytään. Asiakas myös maksaa saman tien sähköisellä lounasedullaan, eikä ravintolalta peritä mitään välitysmaksuja. Tämä tehostaa lounasmyyntiä huomattavasti.

Lounaskujetus on nyt myös mahdollista! Kuljetamme lounaat kotiin tai työpaikalle. Kuljetuspalvelumme hinta ravintolalle on ainostaan 15%. Kysy lisää myynnistämme.

LOUNASLISTAN JULKAISUTYÖKALU.

Lounaslistan julkaiseminen on yleensä joko kallista tai vaikeaa. Smartmenu tuo uuden kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka ei maksa ravintolalle maltaita. Lounaslistan julkaisemisessa on erityisen tärkeää, että se löytyy mahdollisimman monesta sähköisesta mediasta. Monikanavainen lounaslistan julkaisu ei saa kuitenkaan olla työlästä.

Smartmenun sähköinen lounaslistan julkaisutyökalu tekee työn helpoksi. Yksinkertaisella käyttöliittymällä julkaiset päivän lounaat parissa minuutissa. Tällöin ravintolan lounaslista tulee näkyville saman tien ravintolasi kotisivulle ja meidän www.lounaspaikka.fi -lounashakuportaaliin. Lounaslistan julkaisu sosiaaliseen mediaan on myös todella helppoa, kopioit vain linkin. Jos teillä on käytössä Digital Signage -näyttöjä, voidaan lista linkittää myös sinne.

Lounaslista sovellus
Julkaise lounaslista

LOUNASLISTAN JULKAISU  & NÄKYVYYS.

Lounaslistan julkaiseminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Varsinkaan, jos sen on halunnut tehdä monikanavaisesti.

Päivittäin yli 10 000 suomalaista hakee lounaspaikkaansa netissä olevilla lounasportaaleilla tai lounassovelluksilla. Meillä on tarjota molemmat.

Smartmenu perheeseen kuuluu Lounaspaikka.fi-web portaali ja mobiilisovellus, joista voit selata helposti päivittäisiä lounasvaihtehtoja. Kun teet lounaslistan Smartmenussa, se julkaistaan myös Lounaspaikka.fi-portaalissa, jolloin ravintolasi näkyy aina alueellaan ensimmäisten joukossa. Näin saat lisää asiakkaita.

Lounaspaikka-portaali on Suomen suurin lounasportaali. Se perustuu siihen, että bottimme skannaa netissä olevia ravintoloita, poimii niiden lounaslistat ja vie portaaliin. Siellä on jo yli 8000 ravintolaa ja palvelu näyttää asiakasta lähimpänä olevat ravintolat. Sen vuoksi se on niin suosittu.

LÖYDY PAREMMIN.

Lounaslistan julkaiseminen omilla sivuilla ei vielä takaa riittävää näkyvyyttä. Ravintolan näkyvyys netissä ja hakukoneessa on monien asioiden summa. Me tarjoamme samaan hintaan myös näkyvyyden portaaleissamme ja hyvän hakukonenäkyvyyden. Lounaspaikka.fi -palvelussamme on automaattinen hakukoneoptimointi ja se saa ravintolasi näkymään hakutuloksissa paremmin. Kaikki tämä kuuluu samaan hintaan, emme veloita näkyvyydestä mitään ylimääräräistä.

Hakukone ravintola

TUKI KUULUU PALVELUUN.

Lounaslistan julkaisun käyttöönotto on erittäin helppoa. Olemme tehneet käyttöönotosta video-ohjeet ja pystytät itse järjestelmän alle tunnissa. Jos sormi menee kuitenkin suuhun, on tukipalvelumme avoinna arkisin 8.30-16.

Jos haluatte, että toteutamme teille perustamistyön ja vaikkapa annosten laadukkaan kuvaamisen, se onnistuu kyllä edulliseen hintaan.

TODELLA HELPPOA

PAREMPAA NÄKYVYYTTÄ

LISÄÄ MYYNTIÄ

“Smartmenu tuo heti uusia lounasasiakkaita, sillä moni lounasravintola on vaikea löytää.”

Nyt löytyy
Mobiilimenu ravintolassa

“Lounaslistan julkaisu on nyt kyllä tosi helppoa. Jos on kiertävä lista, se tarvitsee tehdä vain kerran, klikkaat vaan näkyville oikean päivän.”

Helppoa julkaisua

LOUNASLISTAN JULKAISU
Me teimme siitä helppoa ja edullista.

kysy lisää