Meistä

Smartmenun tarina

Smartmenun tarina juontaa vuoteen 2011. Tuolloin erään ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitysyksikkö toteutti testin ravintolan digitaalisella tablet-menulla ja tarjoilijaroboteilla. Perustajamme ajattelivat, että robotit ovat ehkä vielä hieman liian aikaista, mutta digitaalinen menu ja mobiilitilaaminen on varmasti jotain, mitä ravintolat ja asiakkaat haluavat. Niin ostettiin oikeudet tuohon tablet-ohjelmistoon ja liiketoiminta alkoi 2012.

Vuonna 2018 oli aika hakea uutta tuulta purjeisiin ja mukauttaa järjestelmää isommin kasvaneeseen kilpailutilanteeseen. Teimme runsaasti asiakaskyselyjä sekä haastattelimme lukuisia ravintolaesimiehiä. Tältä pohjalta uudistettiin Smartmenua ja rakennettiin se vastaamaan entistä paremmin erityyppisten ravintoloiden tarpeita.

Ravintoloiden tarpeet olivat monipuolisia. Lounaslistojen julkaiseminen helposti digitaaliseen muotoon oli yksi suuri ongelma. Toiset tuskailivat take away ruoan myymisen kalliiden palvelumaksujen kanssa. Jotkut halusivat myydä lounaan hävikkiruokaa suljetussa kiinteistössä työskenteleville. À la carte puolella ongelma oli sähköisen ruokalistan puute ja samaan järjestelmään suoraan linkittyvät pöytävarausjärjestelmät.

Nyt Smartmenu on yritys, joka tarjoaa kaikki ravintolan tarvitsemat digitaaliset ratkaisut, reilulla mallilla. Haluamme auttaa ravintoloita menestymään ja niinpä myös hintamme ovat maltilliset.

Soitahan meille, kerromme lisää!

Smartmenu kiteytettynä

Smartmenu on ravintolan digitaalinen myyntikanava. Se toimii pilvessä ja taustajärjestelmään, joka on esimiesten käytössä, voidaan kirjautua mistä päin maailmaa tahansa, millaisella laitteella tahansa.

Asiakkaat käyttävät ravintolatuotteiden tilaamiseen, leimakorttien leimaamiseen, lounaslistojen selaamiseen, ravintoloiden selaamiseen ja pöytien varaamiseen omaa älypuhelintaan.

Ravintolan ei tarvitse teettää omaa kallista sovellustaan, eikä asiakkaiden tarvitse ladata omaa appia jokaiselle ravintolalle. Ravintolan oma tilausnäkymä on erittäin helppo muokata ravintolan brandin mukaiseksi, lisäämällä kuvia ja logo, sekä asettamalla sopivat väriteemat.

Kuinka Smartmenu auttaa liiketoimintaa

Smartmenu ei vähennä asiakkaan ja asiakaspalvelijan välistä vuorovaikutusta, päinvastoin, sillä henkilökunnalla on paljon paremmin aikaa huomioida asiakkaansa. Ravintolan palvelut ovat huomattavasti helpommin ja laajemmin tavoitettavissa, sillä myynti on aina auki, ajasta ja paikasta huolimatta.

Asiakkailta

Tiimi

Me olemme ravintola-alan ammattilaisia ja ohjemistokehittäjiä. Meitä yhdistää halu tuottaa ravintoloille apuvälineitä, jotka oikeasti tekevät töitä ja haukkuvat hintansa. Emme halua, että ravintola jää maksuloukkuun itseään vahvemmalle.

Lupaamme, että meidän asiakkaamme ovat tyytyväisiä.

Ravintolan verkkokauppa jo tänään!

Tilaa ravintolan tilausjärjestelmä