ONLINE RUOKATILAUS -SÄHKÖINEN MYYNTIKANAVA.

Online ruokatilaus tuo helposti kymmeniä prosentteja lisämyyntiä ravintolalle. Sähköisten online ruokatilaus -myyntikanavien käyttö yleistyy kovaa vauhtia, sillä ihmiset haluavat syödä yhä enemmän helposti kotonaan.

Ravintolalle sähköisen online ruokatilaus -järjestelmän käyttö voi olla kuitenkin myös suuri kuluerä, sillä sähköiset online ruokatilaus -palvelut ottavat ison siivun myynnistä.

Me ajattelemme eri tavalla. Emme halua viedä ravintolalta isoa siivua sähköisen online ruokatilaus järjestelmän käytöstä, sillä tyydymme pelkkään 5%:n välitysmaksuun. Jos sekin on liikaa, niin soita ja kysy volyymialennuksista tai kiinteästä hinnastamme.

Autamme myös näkyvyydessä. Palveluumme kuuluu tehokkaasti hakukoneoptimoitu ravintolasivu, aivan ilmaiseksi. Ravintolasi ei jää enää sähköisten online ruokatilaus -palveluiden jalkoihin, vaan se löytyy tehokkaasti suoraan Googlen hakutuloksista josta pääsee suoraan tilaamaan.

Take away app
Tilaa take away -ruokaa

ONLINE RUOKATILAUS & NÄKYVYYS.

Sähköinen online ruokatilaus -järjestelmä on ravintolan itsensä täydellisessä hallinnassa. Ravintola määrittelee itse myynnissä olevat tuotteet, hinnat ja muut ehdot yksinkertaisen ja helpon käyttöliittymämme kautta. Online ruokatilaus ostokset voidaan maksaa joko noudon yhteydessä tai jo tilatessa älypuhelimella. Otamme vain minimaalisen transaktiomaksun.

Kun ravintola liittyy asiakkaaksemme, annamme ravintolalle myös lisää näkyvyyttä. Portaalissamme on ravintolan esittelysivu, joka on erittäin tehokkaasti hakukoneoptimoitu. Se siis löytyy! Emme myöskään pyri hallitsemaan näkyvyyttä ravintolan kustannuksella, vaan meidän esittelysivulta on suora linkki ravintolan omalle sivulle sekä tietenkin sähköiseen online ruokatilaus toimintoon.

Ravintolan omalla online ruokatilaus -sivulla ei näy muita ravintoloita, joten et joudu kilpailemaan näkyvyydestä, eikä ole tarvetta kilpailla hinnoilla. Kun asiakas hakee sinun ravintolaasi, hän löytää vain sinun ravintolasi ja näkee vain sinun tuotteesi.

Kun asiakas hakee yleisemmin online ruokatilaus -ravintoloita, vaikkapa alueellisesti, löytää hän ravintolasi hakutuloksista tai meidän portaalista.

LÖYDY PAREMMIN.

Online ruokatilaus järjestelmän käyttöönotto noutomyyntiä tai kuljetuksia varten ei takaa lisääntynyttä myyntiä. Palveluumme kuuluva Emenu-portaali on tehty ravintoloiden näkyvyyden ja helpon käytettävyyden ehdoilla. Internetin hakukone löytää erittän tehokkaasti meidän optimoimme ravintolan esittelysivun. Koska se löytyy myös portaalistamme, keskinäisten linkitysten vuoksi myös ravintolan omien sivujen näkyvyys paranee.

Ottamalla käyttöön meidän digitaalisen online ruokatilaus -järjestelmän, säästät kuluissa, saat enemmän myyntiä ja miellytät asiakkaitasi. Online ruokatilaus -järjestelmämme ulkoasu ja käytettävyys ovat helppoja ja tyylikkäitä. Asiakkaat myös arvostavat modernia toimintatapaa.

Tilaa ravintolaruokaa puhelimella

TUKI KUULUU PALVELUUN.

Online ruokatilaus -järjestelmän käyttöönotto on erittäin helppoa. Olemme tehneet käyttöönotosta video-ohjeet ja pystytät itse järjestelmän alle tunnissa. Jos sormi menee kuitenkin suuhun, on tukipalvelumme avoinna arkisin 8.30-16.

Jos haluatte, että toteutamme teille perustamistyön ja vaikkapa annosten laadukkaan kuvaamisen, se onnistuu kyllä edulliseen hintaan.

TODELLA HELPPOA

PAREMPAA NÄKYVYYTTÄ

LISÄÄ MYYNTIÄ

Noutomyynti sähköisesti

“Smartmenun online ruokatilaus -järjestelmä säästää meille jopa 1600€ kuukaudessa, sillä transaktiomaksut ovat niin pienet”

Pizzaa ja Kebabia
Pizza ja kebab noutmyynti sähköisesti

“Saan rahat välittömästi tilille, kun asiakas tekee online ruokatilauksen. Nyt on helppo hengittää, kun rahat eivät makaa toisten tileillä viikkokausia. ”

Show me the Money!

TAKE AWAY MYYNTI

Me teimme siitä helppoa ja edullista.

kysy lisää