PÖYTÄVARAUS JÄRJESTELMÄ.

Pöytävarausjärjestelmä on tarpeellinen digitaalinen apuväline ravintolalle, joka lisää asiakasvirtaa ja vähentää puhelimeen vastaamista. Kehittynyt pöytävarausjärjestelmä osaa myös plaseerata asiakkaat tehokkaasti. Tärkeintä on kuitenkin, että pöytävarausjärjestelmä löytyy tehokkaasti suoraan hakukoneella eli Googlella. Pöytä pitää myös pystyä varaamaan jo Googlessa ja ravintolan sivuilla.

On siis turhaa maksaa kalliista pöytävarausjärjestelmästä, joka mainostaa itseään. Smartmenu pöytavaraus löytyy aina hakutuloksissa jos ravintolakin löytyy ja koska se on tehokkaasti hakukoneoptimoitu, parantaa se vielä entisestään ravintolan löydettävyyttä.

Pöytävarausjärjestelmä
Sähköinen pöytävaraus

PÖYTÄVARAUS -TOIMINNON LÖYTYMINEN & NÄKYVYYS.

Pöytävaraus, mielellään hyvään ravintolaan. Mistä sinä lähtisit sitä tekemään? Vaihtoehtoja on oikeastaan kaksi. Sinä joko tiedät jo, mihin ravintolaan haluat ja googlaat sen ravintolan. Tai sinä googlaat vaikkapa hyvää pihviravintolaa. Molemmissa tapauksissa ensimmäisenä tulee vastaan Googlen hakutulos, joista jo pystyy tekemään varauksen. Kaikki ravintolat eivät toki ole osanneet tätä mahdollisuutta lisätä sivujensa meta-tietoihin, mutta me teemme sen aina asiakkaillemme. Ylimääräisestä näkyvyydetä jossain pöytävarauspalvelussa on siis aivan turhaa maksaa, koska kukaan ei pärjää Googlelle.

Me teemme asiakkaalle samaan hintaan hakukoneoptimoinnin ja lisäämme ravintolan omaan portaaliimme, joka entisestään parantaa hakutuloksia. Oma portaalimme, kuten mikään muukaan portaali, ei kuitenkaan ole ratkaisu pöytävarausjärjestelmän näkyvyyteen, korkeintaan pieni apu.

MAKSA VÄHEMMÄN – TIENAA ENEMMÄN.

Pöytävarausjärjestelmä on varsin yksinkertainen sovellus, eikä sen tulisi maksaa paljon. Siksi me teimme tyylikkään, modernin ja toimivan pöytävarausjärjestelmän, jolla saat edullisesti hoidettua tämän tuiki tärkeän asiakkaiden hankkimiskanavan.

Kunnon pöytävarausjärjestelmä tekee myös töitä puolestasi, se osaa kertoa onko vapaita pöytiä, se lähettää vahvistus- ja muistutusviestit, se osaa jopa plaseerata asiakkaat paikoilleen tehokkaimmalla tavalla.

Toimiva sähköinen pöytävarausjärjestelmä on sitä parasta myyntiautomaatiota, mitä digitalisaatio ravintoloille tarjoaa. Lisää asiakkaita – vähemmällä työllä.

Ravintolaostosten tietokanta

PÖYTÄVARAUSJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖNOTTO ON HELPPOA.

Pöytävarausjärjestelmän käyttöönotto on erittäin helppoa. Olemme tehneet käyttöönotosta video-ohjeet ja pystytät itse järjestelmän alle tunnissa. Jos sormi menee kuitenkin suuhun, on tukipalvelumme avoinna arkisin 8.30-16.

Lisäämme myös ravintolasi hakuportaaliimme ja teemme tarvittaessa sivuillenne muutoksen metatietoihin, jolloin hakukone löytää teidät ja pöytävarauksen helposti.

VÄHEMMÄN TYÖTÄ

PAREMPAA NÄKYVYYTTÄ

LISÄÄ MYYNTIÄ

Pöytävaraukset järkihintaan

“Aiemmin maksoin enemmän, nyt maksan selvästi vähemmän. Ihan yhtä hyvät tulokset.”

Järkihinta
Varaa pöytä sähköisesti

“Sähköinen pöytävarausjärjestelmä helpottaa meidän elämää huomattavasti. Ei tarvitse enää vastailla puhelimeen, eikä miettiä pöytäjärjestystä.”

Hyvä että on kotimainen

SÄHKÖINEN PÖYTÄVARAUS
Me teimme siitä helppoa ja edullista.

kysy lisää