Toiminnot

Ravintolan verkkokauppa

Smartmenu on ravintolan oma verkkokauppa. Et siis maksa kohtuuttomia alustamaksuja, vaan hyödynnät ravintolan omaa brandia ja tunnettuutta. Omalla aktiivisuudella sosiaalisessa mediassa voit saavuttaa huikeita tuloksia, edullisesti.

[readmorec readmorecontent=”verkkokauppa”]Ravintolan verkkokaupan käyttöönotto noutomyyntiä tai kuljetuksia varten, ei tuo lisää myyntiä itsestään. Vaikka hakukone löytää erittän tehokkaasti meidän optimoimamme ravintolan verkkokaupan, se ei kuitenkaan takaa lisää myyntiä. Tässä tarvitaan myös ravintolan omaa aktiivisuutta markkinoinnissa, jonka mekin voimme hoitaa palveluna.

Jos et ehdi tai osaa itse ylläpitää ravintolan verkkokauppaa, tunnettuutta ja brandia – me teemme sen puolestasi. Hieromme näkyvyytesi kuntoon ja teemme puolestasi sisältöä ja postauksia sosiaaliseen mediaan. Vahvistamme ravintolan brandia ja tunnettuutta, joka muuttuu tilauksiksi ja rahaksi. [/readmorec]

[readmoreb readmore=”verkkokauppa” label=”Lue lisää” translatedlabel=”Vähemmän”]

Ruoan kotiinkuljetuspalvelu

Smartmenu tarjoaa myös ravintolaruuan kotiinkuljetuspalvelun. Online tilausjärjestelmämme on yhdistetty kuljetusryrityksen ajojärjestelyyn. Kun tilaus tulee, kuljetusyritys saa tiedon ja saapuu noutamaan tilaukset ajallaan ja ammattimaisesti. Kun ruokatilaus on noudettu, asiakas saa linkin tekstiviestinä, josta hän pystyy seuraamaan kuljetusta. Kuljettajat ovat aina saaneet koulutuksen työhönsä.

[readmorec readmorecontent=”kuljetus”]Ravintolaruuan kuljetuspalvelumme toimii seuraavilla paikkakunnilla:
Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Pori, Tampere, Lahti, Porvoo, Kouvola, Kotka ja Lappeenranta[/readmorec]

[readmoreb readmore=”kuljetus” label=”Lue lisää” translatedlabel=”Vähemmän”]

Lounaslista​

Smartmenun sähköinen lounaslistan julkaisutyökalu tekee työn helpoksi. Yksinkertaisella käyttöliittymällä julkaiset päivän lounaat parissa minuutissa. Tällöin ravintolan lounaslista tulee näkyville saman tien ravintolasi kotisivulle ja Smartmenun hallinoimaan www.lounaspaikka.fi -lounashakuportaaliin. Lounaslistan julkaisu sosiaaliseen mediaan on myös todella helppoa, kopioit vain linkin. Jos teillä on käytössä Digital Signage -näyttöjä, voidaan lista linkittää myös sinne. 

[readmorec readmorecontent=”lounaslista”] Smartmenun lounaspaketti tarjoaa monia työkaluja lounasmyynnin lisäämiseksi ja tehostamiseksi.

Lounasmyynnin lisääminen vaatii asiakkaiden houkuttelua. Ottamalla palvelumme käyttöön, saatte lisää lounasasiakkaita, sillä ravintolanne näkyy www.lounaspaikka.fi -portaalissamme, joka on Suomen suurin lounasportaali. Asiakkaat voivat myös tilata sieltä lounaita, joko noudettavaksi tai kuljetettavaksi. Ja tottakai, maksu onnistuu sähköisillä lounaseduilla kätevästi, ilman että tarvitsee käydä kassan kautta ja ilman välitysmaksuja!

Buffet lounaan myynti ,varsinkin korona-aikana, tuotti monelle vaikeuksia. Smartmenulla se onnistuu pöytiin tarjoiluna tai noutoina tiskiltä. Asiakas istuu pöytään tai tilaa jo matkalla lounaan ravintolanne valikoimasta. Jos teillä on nouto tiskiltä, asiakas saa viestin, kun annos on noudettavissa. Jos taas tuotte pöytään, asiakas merkitsee tilaukseen pöytänumeron, te annostelette ja viette pöytään. Asiakas myös maksaa saman tien sähköisellä lounasedullaan, eikä ravintolalta peritä mitään välitysmaksuja. Tämä tehostaa lounasmyyntiä huomattavasti.

Lounaskujetus on nyt myös mahdollista! Kuljetamme lounaat kotiin tai työpaikalle. Kuljetuspalvelumme hinta ravintolalle on ainostaan 17%. Kysy lisää myynnistämme.[/readmorec]

[readmoreb readmore=”lounaslista” label=”Lue lisää” translatedlabel=”Vähemmän”]

Muut palvelut

Smartmenun kautta saat myös muut ravintolan digitaaliset palvelut:

  • Digitaalinen leimakortti ja kanta-asiakastoiminnot
  • Pöytävarausjärjestelmä (katso lisää tästä)
  • Sovellus hävikkiruoan myyntiin
  • Hotelleille huoneisiin toimitus
Kysy lisää myynnistämme!

Kuinka Smartmenu auttaa liiketoimintaa

Smartmenu ei vähennä asiakkaan ja asiakaspalvelijan välistä vuorovaikutusta, päinvastoin, sillä henkilökunnalla on paljon paremmin aikaa huomioida asiakkaansa. Ravintolan palvelut ovat huomattavasti helpommin ja laajemmin tavoitettavissa, sillä myynti on aina auki, ajasta ja paikasta huolimatta.

Ravintolan verkkokauppa jo tänään!

Tilaa ravintolan tilausjärjestelmä