RAVINTOLARUUAN KOTIINKULJETUSPALVELU.

Smartmenu kuljettaa ravintolaruuan kotiin tai työpaikalle kartan mukaisilla paikkakunnilla. Jos ravintola on paikallisesti tunnettu ja sillä on netti- tai SOME -sivut, kannattaa ohjata asiakkaat tilaamaan ruokaa Smartmenun kautta. Näin ravintola saa helposti lisää myyntiä tai voi säästää huomattavasti välitysmaksuissa verrattuna kalliimpiin alustoihin. Smartmenu on eräänlainen ravintolan oma verkkokauppa, joka on suunniteltu toimimaan samalla tavalla kuin muutkin ravintola-alustat. Hallinnointi on helppoa, eikä myyntialueita tai hinnoittelua rajoiteta mitenkään.

Ruuan kotiinkuljetus hoituu tehokkaasti ja ekologisesti joukkoistetun kuljetuspalvelun avulla. Nopeasti ja varmasti. Rakennamme ravintolan verkkokaupan, maksujärjestelmät ja linkitykset avaimet käteen periaatteella. Näin saatte lentävän lähdön ravintolanne online -myynnille.

Yrityksen verkkosivujen tärkein tehtävä on myydä. Smartmenun avulla voitte hyödyntää ravintololan omat netti- ja SOME -sivut, sekä Yrityksenne Google My Business sivut myynnin tekemiseen, niinkuin ne on tarkoitetukin. Lisäämme tilauslinkit ja painikkeet sivuillenne sekä SOMEen.

Ruokakuljetusten alueet
Ravintolan kotiinkuljetuspalvelu

RAVINTOLARUOKA – KOTIINKULJETUSPALVELU.

Smartmenu on ravintolaruuan kotiinkuljetuspalvelu. Online tilausjärjestelmämme on yhdistetty kuljetusryrityksen ajojärjästelyyn. Kun tilaus tulee, kuljetus saa tiedon ja saapuu noutamaan tilaukset ajallaan ja ammattimaisesti. Kun ruokatilaus on noudettu, asiakas saa linkin tekstiviestinä, josta hän pystyy seuraamaan kuljetusta. Kuljettajat ovat aina saaneet koulutuksen työhönsä.

Ravintolaruuan kuljetuspalvelumme toimii seuraavilla paikkakunnilla:

Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Pori, Tampere, Lahti, Porvoo. Kouvola, Kotka ja Lappeenranta.

 

 

RAVINTOLAN VERKKOKAUPPA – SMARTMENU.

Smartmenu on ravintolan oma verkkokauppa. Et siis maksa hävyttömiä alustamaksuja vaan hyödynnät ravintolan omaa brandia ja tunnettuutta. Omalla aktiivisuudella sosiaalisessa mediassa voit saavuttaa huikeita tuloksia, edullisesti.

Ravintolan verkkokaupan käyttöönotto noutomyyntiä tai kuljetuksia varten ei tuo lisää myyntiä itsestään. Vaikka internetin hakukone löytää erittän tehokkaasti meidän optimoimamme ravintolan verkkokaupan, se ei kuitenkaan takaa lisää myyntiä. Tässä tarvitaan myös ravintolan omaa aktiivisuutta markkinoinnissa, jonka mekin voimme hoitaa palveluna.

Jos et ehdi tai osaa itse ylläpitää ravintolan verkkokauppaa, tunnettuutta ja brandia – me teemme sen puolestasi. Hieromme näkyvyytesi kuntoon ja teemme puolestasi sisältöä ja postauksia sosiaaliseen mediaan. Vahvistamme ravintolan brandia ja tunnettuutta, joka muuttuu tilauksiksi ja rahaksi.

 

 

Ravintolan näkyvyys

RAVINTOLAN VERKKOKAUPPA

RUUAN KOTIINKULJETUS

LISÄÄ MYYNTIÄ

Noutomyynti sähköisesti

“Smartmenun online ruokatilaus -järjestelmä säästää meille jopa 1600€ kuukaudessa, sillä transaktiomaksut ovat niin pienet”

Pizzaa ja Kebabia
Pizza ja kebab noutmyynti sähköisesti

“Saan rahat välittömästi tilille, kun asiakas tekee online ruokatilauksen. Nyt on helppo hengittää, kun rahat eivät makaa toisten tileillä viikkokausia. ”

Show me the Money!

RAVINTOLOIDEN KOTIINKULJETUS PALVELU

Me teimme siitä helppoa ja edullista.

kysy lisää